Palvelut

BRODEERAUS

 

Brodeeraus on ehdottomasti paras tapa merkitä tekstiilituotteet yrityksen logolla tai iskulausella. Brodeeraus voi olla monivärinen, se on erittäin kestävä ja tuote näyttää viimeistelyltä ja tyylikkäältä. Brodeeraus ei kulu eikä purkaudu, joten lähes aina se kestää kauemmin kuin itse tekstiilituote. Brodeeraus onnistuu lähes kaikkiin tekstiilituotteisiin, jonka lisäksi voimme valmistaa myös irtomerkit sekä nimilaput.

 

 

FLEX - PAINATUKSET

 

Flex on kalvomainen materiaali, joka on ehdoton painatustapa kun kyseessä on yksivärinen kuva, logo tai teksti. Painatustapa on erittäin siisti, eikä painatus haalistu, irtoa tai halkeile kovassakaan käytössä.

SILKKIPAINO JA SIIRTOKUVAT 

 

Silkkipaino on ollut yksi suosituimmista merkitsemistavoista monia vuosia, ja vaikka tilalle tulee jatkuvasti uusia, parempia painatustapoja, säilyttää silkkipaino suosionsa edelleen.

 

Painatustavan etuja ovat hinta ja laatu, joskin painatustapa ei ole kaikista kestävin. Siirtokuva vastaa silkkipainoa, joskin kestävyys hieman voi kärsiä. Siirtokuvien etuna on se, että niitä voidaan tehdä varastoon edullisesti isompikin määrä, ja asiakas käyttää niitä sitä mukaan kun tuotteita halutaan lisää. Vaikka tämä onkin suosittu tapa, pystymme tarjoamaan muulla tekniikalla tehtyjä painatuksia lähes yhtä nopeasti, ilman että mitään tarvitsee varastoida.

TARRATUOTANTO

Yrityksemme valmistaa pääasiassa pieniä tarroja pieniin ja suuriin tarpeisiin. Pyydä tarjous.

Tuurin Laatupaino

Onnentie 7

63610 Tuuri

Puh: 010 770 7292

Aukioloajat

Ma-pe: 10:00-17:00

La: Suljettu

Su: Suljettu

010 7707292

asiakaspalvelu(at)laatupaino.net

  • Facebook Metallic

© 2015 Tuurin Laatupaino